top of page

Lezingen Wilma (feb/mrt 2015) (o.a. in Drachten / Kampen / Elburg / Putten / Dodrecht / Nunspeet / R

Meestal op zaterdagmorgen, heel vroeg, rij ik met mijn bus volgeladen met schilderijen en mijzelf op weg naar een evenement waar ik zal gaan spreken. Zo leuk! Elke keer verheug ik mij er weer op. Thee en yoghurt mee in de auto als het een lange rit is en dan maar zo voorzichtig mogelijk eten. Want een jurk met vlekken, ga ik op het podium niet trekken :)

In overleg met de organisatie bepalen we het thema van de interactieve lezing. Samen met anderen het leven leven en zoeken naar de essentie van ons bestaan, zijn uitdagingen die ik graag aanga. Op deze foto’s zie je mensen na afloop bij de schilderijen die ik heb gebruikt bij de lezing, staan. Ikzelf ben dan na afloop in gesprek. Ik hoor leuke, ontroerende en soms indringende verhalen. Ik hou van mensen! Elk mens is zo bijzonder, elk mens heeft zijn verhaal en is zo waardevol!

Anderen inspireren om ondanks omstandigheden en dankzij zoveel, het leven ten volle te leven in dankbaarheid, is een missie die ik nog heel lang hoop te kunnen uitoefenen. Daarbij zegt een beeld vaak meer dan duizend woorden.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page