Tulp mijn hulp

Ik kreeg van een vriendin een zak met tulpenbollen.

‘Voor jou, omdat ik zoveel van je hou!’

Nog voordat ik ze had gepland lagen deze tulpen in mijn atelier. In zijn eenvoud zo inspirerend! Prachtig die lijnen. Helemaal top die kleuren. Ik kan blijven kijken. Puur genieten. Als snel belandde een groot doek op mijn ezel en ging ik los. Lekker lente los! Leve de lente. Nieuw leven, nieuw begin met nieuw mogelijkheden.

Ik lief de lente!

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)

© Copyright all rights reserved