top of page

Mijn lieftallige assistente


Nee, dit is niet mijn dochtertje en eh... nee, dit gebeurt niet elke dag, maar ja... deze woensdagmiddag had ik hoog bezoek. Samen met deze kunstenares in spé bracht ik de middag door met kwasten, kleuren en passie. Zij wist niet van ophouden en ik ook niet. Er werd gebabbeld, gedanst, gekeken en nog eens gekeken en toen was het ook ineens zomaar heel stil en hoorde je alleen de vogeltjes buiten fluiten.

In atelier WILMA VEEN ART werd gewerkt. Hard gewerkt. We aten toffees en lieten onze groene thee per ongeluk telkens koud worden, want waar vol passie gewerkt wordt, vliegt de tijd voorbij zonder dat je er erg in hebt.

Dag lieve Loes! Blijf je creativiteit ontwikkelen, geniet van kleuren en vooral geniet van elke gewone dag zoals er zoveel gewone dagen zijn. Maar maak vol creativiteit elke dag tot een bijzondere dag. Jij kan dat!

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page