top of page

Koninklijk licht


Kan iemand het licht aan doen?

Het is soms zo donker hier

zo stil,

zo somber

zo alleen

Kan iemand het licht aan doen?

Graag met wat liefde

warmte en zachte tonen

van geluk

Het is dan zo anders hier

zo thuis

zo heerlijk

zo samen

Koninklijk Licht

thuis ben ik daar

waar mijn wortels liggen

thuis ben ik waar

gezelligheid als een lichtbundel

mij omgeeft

om vervolgens

waar dan ook te kunnen

aarden en te leven

te kunnen genieten

en te kunnen gaan

daar waar ik zijn wil

ik ben thuis

Dit schilderij is verkocht.. best fijn, denk je misschien. En dat is ook zo, vooral omdat ik weet naar welk gezin het doek is gegaan. Maar toch. In elk schilderij ligt mijn hart. Uren van turen, genieten, perfectioneren, nog eens kijken liggen verstopt in elke centimeter.

Jaap en Evelyn, veel heel veel plezier met dit koninklijke schilderij. Jullie leven is samen gericht om een thuis te zijn voor zoveel mogelijk anderen. Dat dit schilderij jullie huis mag verwarmen, zoals jullie anderen met jullie gastvrijheid, gezelligheid en liefde verwarmen. Ik lief jullie, Wilma

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page