Nieuw! KOOKkunstBOEK 'Make a dish'


Spannend... daar is ie dan! Mijn allernieuwste boek 'Make a star dish'. Samen met de Ladies Circle Noord-West Veluwe en 8 Michellinsterrenchefs is dit tot stand gekomen

Wat een feest om als team aan zo'n mooi project te kunnen werken.

en..

de opbrengst gaat naar 'MAKE A WISH'

Donderdag 10 november is de boeklancering in mijn atelier. Actrice Fockelin Ouwerkerk, ambassadeur van Make a Wish en actrice in de serie 'Moordvrouw' zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. De Lindefoundation is present en de Filmmakers zullen prachtige beelden gaan schieten.

en ik? Ik sta echt de hele avond te genieten, dat weet ik nu al. Maar spannend is het op dit moment ook, nu ik er zo voorsta. Volg mij op facebook en maak mee wat ik in mijn atelier beleef.

De eerste oplage is 5.000 boeken, daarvan zijn er al 2.000 verkocht nog voordat het boek gedrukt was. Onthoud: de opbrengst is voor zo'n geweldig doel. Kinderen die ernstig ziek zijn hun mooiste wensen laten beleven. Wat lief ik dit!

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)

© Copyright all rights reserved