top of page

Hoe word ik iets GELUKKIGER?

Zaterdagochtend, iedereen slaapt nog in de buurt. Tenminste zo voelt het. Ik heb bijna de neiging om op mijn tenen te lopen. Bij mij in huis is het ook nog stil. De bus is volgeladen. Ik mag weer. Yes!

Op naar Rijnsburg. Daar zijn vrouwen al vroeg in de weer om alles klaar te maken om een grote groep vrouwen te ontvangen. Ik zal daar gaan spreken over het onderwerp 'Hoe word ik iets gelukkiger?' Waarom willen we iets gelukkiger zijn? Waarom is ons geluk nooit volmaakt perfect? Waarom zou je streven naar iets meer geluk in je leven, in je hart, in je totale zijn?

Een boeiend onderwerp omdat het zo dicht bij ons allemaal ligt.

Als ik vrede, rust, geluk in mijn hart beleef, kan ik zoveel meer schenken aan jou!

Dat maakt mij nog gelukkiger.

Spreken aan de hand van mijn schilderijen maakt mij ook heel gelukkkig. En als Elly, mijn art manager en maatje ook nog eens van de partij is, kan mijn geluk niet meer op!

Thks, lieve Elly voor je tomeloze energie, betrokkenheid en power.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page