top of page

TV - All you need is LOVE

'Mam, ga je mee naar de TV opnames van All you need is LOVE?'

'Wat! Tuurlijk, ik ga mee? Wanneer is het?'

'Morgenavond'

'Top, ik kan.'

'Hoe kom je erbij?'

'David Grifhorst vroeg mij.'

'....'

En zo reden wij in ons autootje richting de TV studio's van Joop.

Wat een lol. Kijk zelf maar!

Zitten we dan... Robert ten Brink gaat bijna binnen komen door de grote deuren.

Zakdoekjes in mijn tas, grote zoon naast mij. Kortom: te leuk!

Kijk naar de uitzending van zaterdag 25 februari 2017.

En je gaat een huwelijksaanzoek meemaken, een zelfvoorbereide Surpriseparty waarbij opa vooraf hoort dat hij zich in de keuken moet verstoppen en tante mag zich in de tuin gaan verstoppen. Alles is door degene die verrast moet gaan worden zelf voorbereid. Wat heb ik gelachen, maar er was natuurlijk ook ontroering. Kan niet anders...het blijft All you need is LOVE.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page