top of page

Met 391 kinderen schilderen


Gelukt! Zo blij mee, EBS online Gezamenlijk kunstwerk Eindhoven

Samen met 391 leerlingen een schilderij maken! Wat een uitdaging...:)

Nu hou ik wel van een uitdaging, maar deze was toch wel eentje die behoorlijk uitdagend was. Wat denk je ervan als je in elk half uur 50 kinderen instructie moet geven en zij tegelijker tijd met een kwast en verf aan de slag gaan. Helemaal enthousiast waren ze. Alle 391! Ze gingen ervoor en ik ook. Terwijl zo'n 50 kinderen hun verfschorten nog ergens moeten uittrekken, staan de volgende 50 kinderen al te trappelen.

Voordat alle leerlingen aan de slag gingen, gaf ik een korte kunstlezing aan de bovenbouw van de school en vevolgens aan de onderbouw. Super leuk!

Wow! Gelukt! zo blij mee... èn het team en de kinderen waren ook helemaal gelukkig.

Vooraf had ik diverse concepten getekend en in overleg met het team is een keuze gemaakt. De school wilde heel graag het hart centraal zetten, omdat liefde en verbondenheid een krachtig thema is van de school. De basis van de school zijn de woorden 'geloof, hoop en liefde'. Elke dag mag dit kunstwerk de kinderen eraan herinneren dat liefde en werken met je hart belangrijk is.

De leerlingen op de EBSonline Eindhoven zetten elk jaar hun handtekening onder een hart om daarmee aan te geven dat ze accoord gaan met prachtige waarden die zijn verwoord.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page