top of page

Jureren kunstwedstrijd Noord Westveluwe

Wat een creativiteit zit er in kinderen!... en dus ook in jou als 'groot kind'.

Tijdens de kunstwedstrijd georganiseerd door Platform Techniek en vanuit veel bedrijven ondersteund, gaan honderden leerlingen van groep 7 helemaal los. Dit jaar maken ze een bibberbotjes circuit. Hoe ze dat willen uitwerken, mogen ze zelf bepalen.

Ik heb het voorrecht om al die creaties te mogen bewonderen en jureren, samen met nog een aantal mensen. Wat een klus, want wat is het mooi geworden.

Drie scholen zijn door naar de Grand-Finale,deze zal over ongeveer een maand plaatsvinden.

Een burgemeester zal samen met mij de officiële hoofdprijs gaan uitreiken. Een dag uit met de hele klas naar Amsterdam! Een bezoek aan Nemo, hoe kan het ook anders. Techniek ontdekken en leren liefhebben vanuit een creatieve insteek, dat is Nemo op en top. Ik ben er met mijn drie jongens ook al diverse keren geweest. Super leuk. Catering, verrasssingen en nog meer, het zit er allemaal bij. Wat een geweldige hoofdprijs. Ook de andere finalisten krijgen een verrassing, maar dat mag ik nu nog niet bekend maken.

wordt vervolgd.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page