top of page

Jubileumboek Careander

9.00 uur 's Ochtends gaat de voordeurbel, fotografe Martine Dusol, journaliste, begeleiding en een kunstenares Jamilah staan voor de deur. Ik geef toe, het is een beetje vroeg. Zeg maar, te vroeg, maar tja, ik heb een volle agenda vandaag, dus we moeten de dag plukken.

Ik wordt geïnterviewd voor het jubileumboek van Careander waarin mensen met een beperking worden gekoppeld aan mensen die zelfde passie hebben. Ik mocht Jamilah ontmoeten. Zo leuk!

Tineke Schouten, Jonny Boer, René Speelman en nog een aantal mensen waarvan ik de namen even kwijt ben, waren al geïnterviewd. Nu mogen Jamilah en ik samen voor de camera en delen wij onze passie. Jamilah schildert prachtig. Recht vanuit haar hart. Daar hou ik van.

We hebben samen plezier en maken zelfs samen een klein schilderijtje waarin onze eerste letters zijn geschreven.

o.. Ik lees net in een berichtje dat Adelinde Cornelissen, boerin Bertie [ik als fan van Boer zoekt Vrouw, ken haar natuurlijk], Rapper Typhoon en Pia Douwes ook in ditzelfde boek komen. Ik zeg, we doen samen een bakkie in mijn atelier. Gezellig toch!

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page