TV opnames in mijn atelier

Terwijl camera's, lampen, verlengsnoeren en nog meer naar binnen werden gebracht, stond ik in mijn tuinbroek te wachten. Nog niet eerder in deze kloffie voor de camera gestaan, maar ach, het voelt wel relaxed zo. Een rookmachine wordt getest. Binnen korte tijd lijkt er een bom ontploft in mijn atelier. Ik zie door de rook de overkant niet meer. Buiten staat een enorme lamp die zonnestralen zal laten zien en dat in combinatie met de rook, moet het helemaal gaan worden. Prachtig werk van Joas Burggraaf en Gijs de Grootte. Toppertjes!

Ik heb een schilderij vooraf gemaakt en gedurende de opnames werk ik vanuit een wit doek en laat ik op beeld zien hoe de opbouw gaat.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)

© Copyright all rights reserved