top of page

TV opnames in mijn atelier

Terwijl camera's, lampen, verlengsnoeren en nog meer naar binnen werden gebracht, stond ik in mijn tuinbroek te wachten. Nog niet eerder in deze kloffie voor de camera gestaan, maar ach, het voelt wel relaxed zo. Een rookmachine wordt getest. Binnen korte tijd lijkt er een bom ontploft in mijn atelier. Ik zie door de rook de overkant niet meer. Buiten staat een enorme lamp die zonnestralen zal laten zien en dat in combinatie met de rook, moet het helemaal gaan worden. Prachtig werk van Joas Burggraaf en Gijs de Grootte. Toppertjes!

Ik heb een schilderij vooraf gemaakt en gedurende de opnames werk ik vanuit een wit doek en laat ik op beeld zien hoe de opbouw gaat.

Joas Bruggraaf, geweldige cameraman!

Rokerig hok:)

Daar gaan we dan!

Kun je dit nog een keer doen, Wilma, en dan iets langzamer.

Tuurlijk,... zie je het heel erg dat ik eigenlijk een beetje moe ben?
Het witte doek staart mij aan, nog even dan ga ik los!

Wachten

Camera loopt, 3,2,1 actie...

Een enorme lamp als zon. Ik zeg: 'Gewoon laten staan, lekker zonnig!'

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page