Ik geluk jou - nieuwste boek

Hoera! Ik mag weer.

Op weg naar een nieuw boek. Terwijl ik een tussendoor de was aanzet, een espresso inschenk en nog eens drie rondjes rondom mijn bureau loop, gaat het langzaamaan steeds meer borrelen in mijn binnenste. Een boek maken waardoor anderen iets gelukkiger worden. Hoe leuk is dat? Buiten schijnt de zon, maar ook hier achter mijn computer breekt het licht ook steeds meer door. Af en toe overvalt mij het gevoel 'Kan ik het wel? Gaat het me lukken?'. Dan vol goede moed begin ik maar weer. Gewoon, omdat het zo leuk is om iets moois voor jou te mogen maken. Een boek waarvan ik hoop en wens dat jij tools zult ontdekken, waardoor je enorm veel GELUK zult kunnen gaan omarmen.

Dat gelukt mij zo!

En als ik het even echt niet zie zitten, herlees ik gewoon wat ikzelf heb geschreven. Dat geeft mij dan weer moed. Stiekem schrijf ik dit boek voor mijzelf. Dat snap je.

Op naar meer geluk, zodat jij en ik aan zoveel anderen meer geluk mogen schenken.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • TikTok
  • Instagram - White Circle

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)

© Copyright all rights reserved