top of page

Ik geluk jou

Hoera! Ik mag weer.

Op weg naar een nieuw boek. Terwijl ik een tussendoor de was aanzet, een espresso inschenk en nog eens drie rondjes rondom mijn bureau loop, gaat het langzaamaan steeds meer borrelen in mijn binnenste. Een boek maken waardoor anderen iets gelukkiger worden. Hoe leuk is dat? Buiten schijnt de zon, maar ook hier achter mijn computer breekt het licht ook steeds meer door. Af en toe overvalt mij het gevoel 'Kan ik het wel? Gaat het me lukken?'. Dan vol goede moed begin ik maar weer. Gewoon, omdat het zo leuk is om iets moois voor jou te mogen maken. Een boek waarvan ik hoop en wens dat jij tools zult ontdekken, waardoor je enorm veel GELUK zult kunnen gaan omarmen.

Dat gelukt mij zo!

En als ik het even echt niet zie zitten, herlees ik gewoon wat ikzelf heb geschreven. Dat geeft mij dan weer moed. Stiekem schrijf ik dit boek voor mijzelf. Dat snap je.

Op naar meer geluk, zodat jij en ik aan zoveel anderen meer geluk mogen schenken.

De cover van IK GELUK JOU

Dubbele pagina, zachte kleuren van het schilderij lopen zo mooi over in de achtergrond. Wat lief ik dat!

In IK GELUK JOU iets meer tekst, zodat je niet alleen beelden, quotes en poëzie hebt om te delen, maar nog zoveel meer en.. ik je even in mijn hart laten kijken, ehum lezen

Durf... heb het lef: LEEF en DEEL

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page