top of page

Radio5 live & Wilma

http://www.eo.nl/radio5/programmas/eo-live/fragment/artikel/wilma-veen/

Zaterdagavond 12 augustus reed ik naar Hilversum voor een radio interview. Ik vond één ding eng: ik was bang dat ik dit interview zou vergeten. Net terug van vakantie, raar moment... Gelukkig hebben de wekkers geholpen en was ik op tijd, op de juiste plaats en met de juiste spullen bij mij.

Over de rest heb ik mij geen tel nagedacht. Gewoon zin in!

Drie blokken interview omlijst met muziek door Yvonne Sprunken, de presentatrice.

Regisseur, Sietse en collega technicus waren er ook bij.

Ik had ook nog een aantal leuke filmpje gemaakt, maar die zijn te zwaar om op mijn site te plaatsen... heel raar. Van alles geprobeerd... nou ja, dan maar een fotootje.

xx Wilma

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page