top of page

Masterclass GELUK

Geef je op voor een MASTERCLASS GELUK in mijn atelier.

Tijd 20.00 - 22.00 uur

Kosten € 35,95

Wat kun je verwachten?

Avondje uit met je vriendinnen.

Veel, heel veel tips en tricks over 'Hoe word ik iets gelukkiger?''

Handlettering

DoodleClay

Kunst

Filmpjes

Inspiratie

Storytelling 'Zeg Wilma, hoe doe jij dat?'

Wat krijg je?

Koffie / thee / drankjes / lekkernijen

Korting op mijn nieuwste boek IK GELUK JOU

Handlettering kaart

DoodleClay

Verrassingspakketje mee naar huis

Onvergetelijk avondje:)

Aanmelden: wilma@wilmaveen.nl

Onderwerp: Masterclass Geluk

Wil jij soms ook zo graag iets gelukkiger zijn?

Ik wel.

En tja, ik ben dankbaar, weet dat ik bof, maar toch... net iets gelukkiger.

Juist omdat ik die zoektocht zo herken, heb ik me gestort in de wereld van GELUK en dan vooral 'Hoe word ik iets gelukkiger?' Gewoon IETSJE.

Ik heb boeken gelezen, wetenschappelijke onderzoeken gelezen, mensen geïnterviewd en mijzelf vragen gesteld. HOE? Wat kan ik praktisch doen om tijdens een gewone doordeweekse dag iets gelukkiger te zijn? Gelukkig met wie ik ben, met wat ik doe, met wat ik heb, met wat ik niet heb en wat ik zo graag stiekem toch zou willen hebben of zou willen zijn. Ben ik dan zo ondankbaar? Nee, eigenlijk niet, maar toch ook weer wel. Best ingewikkeld. Daarom dus. Tijdens de masterclass neem ik je mee in de wereld van GELUK. Je leert in korte tijd waar ik maanden over heb gedaan. Best handig. Je gaat gegarandeerd gelukkiger naar huis.

Geef je op en laat je verwennen door de heerlijke ambiance van mijn atelier, de catering, de verhalen en laat je hoofd lekker leeg worden en je hart heerlijk vullen. Wat lief ik dat!

Daarom... meer dan welkom.

Liefs Wilma

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page