top of page

Ik geef geluk

Het eerste exemplaar van mijn 7e boek, Ik geluk jou, ontving burgemeester Van Schaik vanochtend in mijn atelier. Waarom hij ? We delen dezelfde passie en missie: anderen gelukkiger maken. Ik door middel van mijn kunst en uitingen, hij vanuit zijn functie met oog voor de burgers van Harderwijk.

Ook delen we het zoeken naar ietsje meer geluk. Welke functie iemand bekleed, welke positie iemand heeft, wat de leefomstandigheden ook mogen zijn... we zijn allemaal op zoek. We leven en zoeken naar meer en beter. Raar eigenlijk, maar het gebeurt gewoon, als we niet stilstaan bij de essentie van het bestaan. Waarom leef ik, zoals ik leef? Wat maakt mij gelukkig waardoor ik anderen geluk mag en kan schenken?

Ons leven lijkt soms net op een zak chips. Ik eet er eentje van en ben niet meer te houden. Je wilt altijd meer, maar meer betekent niet meer geluk. Groot geluk is gelegen in het met passie doen wat je doet. Zoals je als kind helemaal kon opgaan in je spel, zo blijkt ons ulitieme geluksgevoel te liggen in de momenten waarop we alles vergeten en opgaan in dat wat we doen, vol passie.

Maar kijk mij nou staan naast de burgemeester. Ik ben gelukkig!

( Jij mag zeggen welke foto je het leukst vindt:)

Uren arbeid, doorbikkelen, helemaal opgaan in 'geluk', boeken die ik heb gelezen, tekenen, nog eens opnieuw de quote tekenen, ritme bepalen van het boek, beter leren werken in de ontwerpprogramma's zoals illustrator, photoshop... en nu dan de overhandiging. Yoehoe!

Ik vind het echt een grote eer dat de burgemeester in zijn volle agenda tijd heeft willen vrijmaken voor dit moment. En je gelooft het niet, maar ik dacht dat dit hoge bezoek om 11.00 uur zou komen, ging de voordeurbel om 10.00 uur. Dat heb ik! 'Welkom, super fijn dat u er bent!'

Hoe erg is het als je je haar nog niet hebt gedaan, je nog op sportschoenen loopt, omdat je nog even hard moet werken... zo iets.' Ach pff... het is zoals het is. Mocht je denken: 'He, Wilma, maar je haar zit toch prima!' Klopt, ben even tussen door vanuit mijn atelier naar boven gerend en heb even snel 'iets' gedaan. Mij maak je niet snel ongelukkig, daar was het geluksmoment voor deze dag te groot voor.

We spraken tijdens het tweede kopje espresso van André over de implementatie van geluk voor de burgers van Harderwijk. Wat zou ik mogen en kunnen betekenen? Op welke wijze mogen we inwoners van Harderwijk laten merken dat hun verhaal, hun leven, hun bestaan er zeker toe doet. Dat zij gezien, geliefd en kostbaar zijn. Niet als een zoetsappige happening, maar serieuze plannen om van betekenis te mogen zijn. Ideeën, mogelijkheden en kansen borrelden omhoog. Wat prachtig om de compassie van de burgemeester te merken en ook vertaald te zien in verhalen die hij vertelde. Geweldige man!

Ik wens hem en iedereen die dit boek in handen krijgt, heel veel geluk. Gewoon omdat jij en ik het nodig hebben om elke dag een geluksmomentje te hebben. Elke dag passie mogen beleven in dat wat we doen en liefde voor wie we mogen zijn. Eenvoudig zoals we zijn.

O ja, zorg dat je bij één van mijn GELUKSavonden in mijn atelier bent! Die worden echt zo super leuk! Op mijn site zie je twee data staan. Donderdag 23 november is helaas komen te vervallen, maar woensdag 22 en vrijdag 24 november heb ik nog plaats. Hoe meld je je aan? Mail even naar wilma@wilmaveen.nl. Op mijn site onder het kopje 'nieuws' kun je meer lezen over de Masterclass geluk. In februari en maart van 2018 zal ik nog enkele masterclasses organiseren in mijn atelier. En natuurlijk krijg jij korting op IK GELUK JOU als jij op deze geluksavond bent. Dat gelukt mij zo!

Welkom!

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page