Wil jij verrast worden met een schilderij?

Liesje en Gerrit beleven het als ze 50 jaar getrouwd zijn. Een bijzonder lief stel. Gewaardeerd en zeer geliefd door degene die mij de opdracht heeft gegeven. Hoe dan ook.. ik heb het gevoel dat ik ze nu ook een beetje ken. Beiden komen uit het onderwijs, houden van kleur, muziek en het leven. Ook als soms niet alles meezit, kiezen zij voor kleur! Ze kiezen voor de liefde voor elkaar.

In dit schilderij heb ik persoonlijke elementen verwerkt. Liesje in trouwjurk 50 jaar geleden. Wat bijzonder. Gerrit die verliefd om het hoekje van de deur kijkt naar zijn aanstaande, 50 jaar geleden. 'Ik geef je een roosje, mijn roosje.' Terwijl ik het opplakte, ging ik als vanzelf zingen. Zo eenvoudig, maar zo mooi gezegd. Een roos voor elke dag. Dat is toch wel een enorme bos na al die jaren:)