top of page

Wil jij verrast worden met een schilderij?

Liesje en Gerrit beleven het als ze 50 jaar getrouwd zijn. Een bijzonder lief stel. Gewaardeerd en zeer geliefd door degene die mij de opdracht heeft gegeven. Hoe dan ook.. ik heb het gevoel dat ik ze nu ook een beetje ken. Beiden komen uit het onderwijs, houden van kleur, muziek en het leven. Ook als soms niet alles meezit, kiezen zij voor kleur! Ze kiezen voor de liefde voor elkaar.

In dit schilderij heb ik persoonlijke elementen verwerkt. Liesje in trouwjurk 50 jaar geleden. Wat bijzonder. Gerrit die verliefd om het hoekje van de deur kijkt naar zijn aanstaande, 50 jaar geleden. 'Ik geef je een roosje, mijn roosje.' Terwijl ik het opplakte, ging ik als vanzelf zingen. Zo eenvoudig, maar zo mooi gezegd. Een roos voor elke dag. Dat is toch wel een enorme bos na al die jaren:)

Degene die hen verrassen waren zo blij met het resultaat! Wat is dit toch een geweldig vak. Anderen blij maken. De kracht van positieve kunst. Geloof in de schoonheid van het leven en de dag vertaalt naar kleuren en vormen. Een beeldende kracht van de bovenste plank. Wat lief ik dat!

Kijk, geniet en denk in gedachten aan Liesje en Gerrit.

Staan ze daar, opnieuw in hun beste kleding, ontvangen ze dit geschenk.

Speciaal voor hen. Gewoon omdat ze zo speciaal zijn.

Wat lief ik verrassen!

Wil jij ook iemand verrassen? Bel of mail mij even.

Wil jij zelf graag verrast worden? Bel of mail mij, dan vertellen we het niet aan jou!

xxx Wilma

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page