top of page

Trek een echte Wilma aan!

Vanaf 17 december kun je mij aantrekken? Echt!

In maar liefst 122 winkels in Nederland kun je een limited edition van het kledingmerk DIVIDERE & Wilma Veen kopen.

Als ik jou mag inspireren, kan mijn dag niet meer stuk! Dat is mijn grootste voldoening. Jouw leven inkleuren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust, is mijn grootste wens. Leef het leven lichter. Omgeef jezelf met kleur en voel het voorjaar in je innerlijk ruimte krijgen. Juist als soms alles soms zo donker is, mag je zelf kiezen voor kleur. De sprankeling van het voorjaar beleven tijdens een donkere winterdag. In al mijn producten leg ik 100% positiviteit, 100% liefde, 100% de overtuiging dat jij zo kostbaar bent! In alles wat ik maak ligt mijn hart...

met heel veel liefde.

xxx Ik lief jou, Wilma

Dividere & Wilma

Ik hou van het kledinglabel Dividere!

En nu mag ik ook nog met ze samenwerken. Ik ben een complete bofkont en voel me een zondagskind. Zomaar...

Datzelfde gevoel wilde ik jou schenken door deze vier prachtige shirts voor je te maken.Draag ze met liefde. Draag ze waardig, gewoon omdat jij het waard bent! Lees het verhaal achter elk shirt. Nog even en ik zal zelf op camera de shirts voor je showen en je persoonlijk in een filmpje vertellen waarom ik heb gemaakt wat ik heb gemaakt. Zin in...tot later. Voor nu, kijk, geniet en spaar ze alle vier. Limited edition. Beperkt leverbaar. Prijs indicatie per shirt € 85,-

Schermafbeelding 2017-12-07 om 19.16.14

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page