top of page

Zelf een boek schrijven? Een droom?

Schilderij LEVENSBOEK

Droom jij ervan om ooit een boek te schrijven?

Goed nieuws! Dat doe je al! Je schrijft elke dag in jouw levensboek.

's Morgens als je wakker wordt, ligt er weer een lege bladzijde voor je klaar. Wat wil jij dat er in jouw boek in ieder geval komt te staan?Elke dag een liedje? Een dansje? Elke dag iemand liefhebben én dat iemand jou mag liefhebben?

Zullen we gewoon afspreken dat het elke dag 1 januari is? Zullen we afspreken dat je elke dag opnieuw mag beginnen? Elke dag volop nieuwe kansen en mogelijkheden. Wat heerlijk! Je mag fouten maken, iets mag gewoon mislukken. Morgen is er weer een nieuwe dag, een nieuwe bladzijde.

De blokken onder de mensen visualiseren pagina's uit jouw levensboek. De mensen verbonden met elkaar dragen een hart. Wat wil jij het liefst? Een warm, rood hart? Natuurlijk. Wie wil dat niet? Maar hoe mooi zou het zijn als ons hart een venster mag zijn, dat uitzicht biedt op de hemel. Een vergezicht, nieuw gezicht, nieuw perspectief. Jouw hart als een venster naar de hemel.

Wat nou als je later, ooit, ouder bent en je hart is nog steeds een open venster? Ik ga ervoor.

Heb lief! Wees een absolute prof als het gaat om liefhebben.

Vergeef! Gun jezelf een zacht hart en vergeef... alles wat je aangedaan wordt, is absoluut onterecht en vooral niet eerlijk! Maar zo snel mogelijk kiezen voor vergeving, schenkt je ruimte waardoor nieuwe perspectieven ontstaan en vergezichten helder blijven... en soms kost dat tijd, geduld. Morgen is het gewoon weer 1 januari! Schrijf de mooiste versie van jouw boek telkens en telkens opnieuw vol liefde.

Hemels!

xxx Wilma

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page