top of page

Binnen! Delftsblauw jurkje & z/w blouse!

Waaahhh. Net binnen.

Ontwerper @HenkvanOs belt zojuist bij mijn huis aan. Verrassing! En? Wat vind je ervan? Super cool. Waaahhh. De nieuwe voorjaarscollectie van mijn kledinglijn is binnen.

Dit jurkje wil je gewoon hebben en die blouse, dat is echt een 'must' in je kledingkast. Altijd en overal leuk op en aan. De stofjes zijn ook om van te smullen. Strech, goede kleuren én met ook in deze voorjaarscollectie sterke teksten op de kleding:

Jij bent kostbaar!

Dat draag je heerlijk de hele dag op je rechterarm bij de z/w blouse. Nu ga je dat toch zeker weten niet meer vergeten, hoe kostbaar je bent. Punt.

Loslaten, zijn wie je bent geeft vleugels in je leven. Darel, dans, vlieg vrij de dag tegemoet. Ondanks alles, dankzij alles.

Met die tekst op je rug kun jij het leven aan. En anders een ander wel die achter je loopt of achter je zit. Hoe cool is dat! I love it!

W-LOVE is de tekst die onderaan het Delfstblauwe jurkje staat. Wat we ook gaan doen op een dag? Wie we ook zijn? Wij hebben lief. We kiezen voor liefhebben. We gaan voor liefhebben. W-LOVE

We worden profs in liefhebben. Laat heel de wereld het maar zien. Met beide voeten op Nederlandse grond, het hart op de goede plek. Let's go! W-LOVE!

Kan ik je vergeven?

Mag ik je vergeven?

Sorry, het duurt misschien wel even,

maar dat is mij vergeven,

ik kies in ieder geval voor jou,

vergeef je gauw

omdat ik eindeloos

van je hou

Daarom draag ik met overtuiging, met waardigheid dit oer-Nederlandse jurkje.

Het liefst op hakken [als 't lukt'] met het hoofd geheven [als 't gaat] maar zeker weten, met een zacht hart [als

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page