top of page

Geloof, hoop en liefde

Wat is er mooier dan 's ochtends opstaan en vol hoop je dag beginnen. Hoop met zekerheid dat het goed komt, dat het je lukt, dat overvloed jouw kant deel is. Dat!

Wat is er mooier dan 's middags ontdekken dat geloof in wie je mag zijn je hart overspoelt. Geloof dat je geaccepteerd bent, geliefde en vergeven. Geloof dat je meer dan genoeg ontvangen hebt om het leven zoals het op je pad komt aan te kunnen. Dat!

Wat is er mooier dan 's avonds je hoofd op het kussen te leggen en te weten dat alles en dan ook alles in het niet valt als je weet dat liefde het mooiste is van al het moois. Liefde voor mensen die je hebt gesproken, liefde voor het werk dat je mocht doen, liefde voor de gedachten die je mocht hebben en liefde voor het deuntje dat je mocht neuriën toen je alleen in de auto zat. Dat!

Dit kan niet waar zijn!

Dit klinkt te mooi, te poëtisch, onwerkelijk. En toch? Is dat zo? Wat nou als je geloof kunt oppakken dat hoop en liefde wel jouw deel mogen zijn? Wat nou als je telkens en telkens weer een stap mag zetten in de richting van het leven leven ten volle in rust en snelheid, met power en ontspanning.

Als ik 's morgens opsta kies ik voor twee dingen:

Vandaag, vandaag wil ik nog meer een professional worden in liefhebben, dan gisteren.

Vandaag, vandaag wil ik in ieder geval een dansje, deuntje of vrolijke noot gezongen hebben.

Dat!

Kies je met mij mee?

Als ik het kan, kan jij het zeker.

Heb geloof, hoop en liefde. En de meeste daarvan is de Liefde. Bron: Bijbel

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page