top of page

Dagvoorzitter of spreker


> Beatrixtheater Utrecht

Nodig Wilma uit om tijdens uw event te komen spreken of als dagvoorzitter op te treden.

Vanuit haar jarenlange ervaring is zij in staat om het publiek mee te nemen en verbinding te leggen. Enthousiasme, warmte en professionaliteit zijn kernwoorden die terugkomen wanneer haar optreden in evaluaties wordt teruggegeven.

'Het publiek omarmt haar vanaf het eerste moment dat zij het podium optreedt'

Interview

Vanuit haar ervaring met diverse vormen van interview voor ol.a. televisieprogramma's voor twee publieke omroepen, is Wilma in staat om vanuit luchtigheid snel de diepte in te kunnen gaan. Haar programma 'Aangedaan' liet haar professionaliteit zien om dichtbij mensen te komen en diepe gevoelens te laten verwoorden. In het TV programma 'op Uw gezondheid' liet Wilma haar presentatietalent zien in een 'losse' setting met daar interviewen van professionals in hun vakgebied. Credibility en feel good kwamen daarin samen.

Interactie met het publiek

De natuurlijke flow die onstaat wanneer Wilma een interactie aangaat met het publiek, is bijzonder. Het publiek krijgt het gevoel dat zij heel persoonlijk met elk individu spreekt en weet vanuit die verbinding beweging te brengen in het geheel. Dat kan ook letterlijk beweging zijn. Juist vanuit professionele benadering, de persoonlijke, losse touch in een groep brengen, is haar kracht.

Nodig Wilma uit voor uw event.

Mail wilma@wilmaveen.nl

Mw. Gerda Verburgh.

Interview en aankondiging.

Thema: Overvoeding versus ondervoeding

Het schilderij op de foto is gemaakt speciaal voor Mw Verbugh en sluit aan op haar spreken. Daarmee kondigde Wilma haar aan. Na haar spreken volgde een interview met Wilma en werd het publiek er ook bij betrokken.

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page