top of page

Print gratis kaarten kerst


Cadeautje voor jou...


Welkom als je via een leesplan van YouVersion op deze plaats op mijn site bent gekomen.

Welkom als je via een mail van Ik wonder jou deze kaarten hebt ontdekt. Print ze, lijst ze in, hang ze op, deel uit en ontvang! Met liefde geschilderd, Wilma

De wijzen reizen. Ze gaan op weg, maar weten niet waar naar toe. Hun oog gericht op boven, helpt ze geloven, dat er meer is dan je zien kunt.


Print de kaart... en reis mee met de wijzen op weg naar diep geluk. Durf stappen te zetten op weg naar het onbekende, maar vol vertrouwen op hemelse leiding.De engel ontmoet Maria. Ze is bang, maar hoeft niet bang te zijn. Ze heeft vragen, maar laat deze rusten

op de tafel op het moment dat ze vertrouwen omarmt. Jij en ik, wij zijn onszelf aan de keukentafel. Als de engel bij jou aanschuift, wat wil je dat hij zegt? Wat will je vragen? Waar verlang je naar?


Maria was zo gewoon, maar deze ontmoeting maakte alles ongewoon... zo bijzonder. Mag elke ontmoeting aan jouw keukentafel buitengewoon gewoon bijzonder zijn.


Print de kaart. Kijk ernaar en blijf ernaar kijken. Stel je voor dat jij daar zit. Aan die tafel. Gewoon bijzonder. Ik wens je wonderen aan jouw keukentafel.
Vrede voor jou.

Vrede voor iedereen.

Vrede voor velen.

Waar je ook woont...

Wie je ook bent

Weet dat je geliefde bent. Zoooo blij dat jij bestaat:)


Met liefde geschilderd xxx Wilma
Comments


Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg Wilma
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page