Wilma &TV Bij sommige programma’s verzorgde ik de presentaties, bij anderen was ik te gast. Ik word dan gebeld: ‘Wilma, zou je het leuk vinden...’ En dan schrob ik de verf van mijn handen, knip verf uit mijn haar en ga ik op stap. Om vervolgens weer helemaal blij met kwast in mijn handen in mijn atelier aan de slag te gaan. 

 

Tv programma[selectie]

‘Aangedaan’

‘Op uw gezondheid’

‘Het mooiste sieraad maak jezelf’

‘Genieten’

‘Andries’

‘Cafe Tinto’

‘MiljonairfairTV’

‘TV Makelaar met Froukje de Both’

‘Het Elfde Uur’

Schepper en Co

 

WILMA op de RADIO [selectie]

Om de week 2013: kort interview ‘De dag van...’

GNR dec. 20112 / sept. 2012 ...

Radio 5 

 

Wilma & KRANTEN / TIJDSCHRIFTEN [selectie]

Flair   /   NCRV gids  /   Weekendbijlage NRC Handelsblad  /   Ned. Dagblad  /   Telegraaf  /   Stentor  /   TV gidsen  /   Jente  /   Eva  /   CBMC  /   Puur  /   AD   /   enz.

Krant in Rome.. ik weet niet hoe die krant heet, tè Italiaans. Dit nav mijn contact met Prada. [Dè Prada] Boek van fotografe Patricia Steur 'Dutch Beauty' 

 

Hierbij een weergave van een dagje filmen in mijn atelier, later in de Grote Kerk in Amsterdam. Dit alles rondom het programma ‘op 3 ezels’. Voor dit programma mocht ik naar Israël om daar op drie verschillende locaties te schilderen. Helemaal super de super, kan ik je zeggen.

© Wilma Veen - V1 Beheer bv.  The Netherlands - Op alle afbeeldingen geldt copyright. Het is niet toegestaan deze zonder explicite toestemming te gebruiken.

Algemene voorwaarden (terms and conditions) - Annulering en retour (cancallation and refund)